Szolgáltatásaim

Saját fotóstúdióval rendelkezem

Amely a nap bármely szakában csak az enyém, senkihez sem kell alkalmazkodnom - Ön pedig megspórolja a felesleges bérleti díjat.

Kreatív termékfotókhoz, illetve reklámfotókhoz sokszor választok, választunk szabadtéri helyszínt. Erre itt a közelben többféle lehetőség van, hiszen a stúdióm Remeteszőlősön van. Közel a városhoz, annak minden előnyével; de nem a városban, annak minden előnyével.

A termékfotózás lassan, évek alatt alakult bennem azzá, ami miatt most Ön itt van: szeretem a szépet, szeretem a szépből kihozni a még szebbet, megmutatni mindennek a legelőnyösebb oldalát. Élettelen dolgoknál ez kifejezetten nehéz, hiszen azok mindig egyformák, nincsenek rosszabb-jobb pillanataik. Talán ebben rejlik a nagyszerűsége is. Mégis, ahhoz, hogy olyan legyen az elkészült termékfotó, amiről senki sem tudja levenni a majd szemét, ami mindenkinek KELL, ahhoz muszáj azt a pluszt előcsalogatni a termékből, ami mélyen benne van. Amit sokan nem látnak, azt én a termékfotóval megmutatom.

Házhoz megyek a termékért és vissza is szállítom azt

Sokaknak nagy segítség, főleg kisebb vállalkozásoknak – egy dologgal kevesebb, amit meg kell oldani. A hozzám közeli (pl. Nagykovácsi, Solymár, Adyliget, Remeteszőlős, Budakeszi egyes részei) településekre vállalom a termékszállítást díjmentesen, bizonyos rendelési összeg felett. Sokszor működött már így termékfotózás, ami nagyon inspiráló, mert így rögtön az ügyféllel is megismerkedem. A termékfotókat mindig a legjobb minőségben, nagy felbontásban, a lehető legoptimálisabb fényviszonyok között készítem.

Minden átadott fotón teljes retusálás és utómunka lesz

Mit jelent ez? Eltávolítok a termékről minden, oda nem illő dolgot: pl. szöszt, ujjlenyomatot, port. Általában a fényeke, kontrasztot, árnyékokat is korrigálni kell az utómunka során, a fotók pedig kapnak egy szép plusz élességet is a meglévőn felül. Ügyelek arra, hogy a termék hű maradjon önmagához (pl. a színazonosság nagyon fontos), de bizonyos dolgokat ki lehet és ki is kell emelni.